Dansez, doar pentru tine dansez…

Printre copii batuti de soarta si oameni care traiesc de azi pe maine, hop si cercetatorii de la institutul Victor Babes. Gluma sau trist adevar? Din pacate , acestia au devenit caz social la “Dansez pentru Tine”. In prima faza ajutorul a venit de la Abramburica (Dana Rogoz pentru necunoscatori, sau asa v-am bagat si mai tare in ceata), care, alaturi de partenerul ei,  ne-a dat o lectie de anatomie mai ceva ca in laborator. Apoi, alaturi de o cutiuta de ceaiuri, trusa “Hapciu” si un cec in valoare de 3000 de euro, un reprezentant al institutului isi expune drama: lipsa de fonduri necesare continuarii studiului pentru gasirea unui remediu impotriva bolilor de inima. Un proiect indraznet si cu rezultate pana in acest moment, apreciat de cercetatorii chinezi, dar mult prea nesemnificativ pentru autoritatile autohtone.

10 Responses to Dansez, doar pentru tine dansez…

  1. sincer says:

    La cum merge economia romaneasca si basescu&boc ar cam trebui sa participe la emisiune… poate cazul lor social ii va impresiona pe jurati (ca din punct de vedere artistic nu cred ca se poate pune problema).

  2. Premium says:

    Mi s-a parut la fel de degradant….pentru stat, nu pentru specialistii de la Victor Babes.

  3. stergios says:

    cred ca si economia romaneasca ar trebui sa se inscrie la dansez pentru tine…

  4. cambises says:

    premierul emil boc ne invata sa mergem la munca, sa nu mai stam cu mana intinsa. dar totusi: el cand are de gand sa faca treaba asta?

  5. Cornelius says:

    Pana si lu Vantur ii era rusine sa-i dea trusa aia si cecu ala

  6. Pret a Porter says:

    Nu stiu cat de dureros sau cat de revoltator este contextul creat. Incredibil ca s-a obtinut finantare pentru un studiu deja realizat in Germania, despre imbunatatirea incaltaminei iar pentru un astfel de proiect s-au gasit tot soiul de acuze, pentru a-l descalifica. Adica , cat de inconstient sa fii?

  7. Vladish says:

    Cand citesc articole de genul asta mi se face greata de tara in care traim, defapt nu de tara, caci e frumoasa, mai degraba de nesimtitii care ne conduc si care nu acorda minimul de atentie unor cazuri atat de importante, de interes international pan la urma.Ma intreb cat trebuie sa mai induram coalitia basescu….

  8. raducu85 says:

    cred ca suntem cu totii constienti cat de grav este ceea ce se intampla. mereu revin la aceeasi vorba tipica pt mizeria de la noi “romania, tara tuturor posibilitatilor”, dar ca de obicei nu prea are cine sa ne bage in seama. in loc sa ne bucuram de putinele talente care mai exista in tara, stam si ne batem joc si ne furam caciula unul altuia. as putea scrie romane despre acest subiect rusinos al statutului tarii noastre, dar ma opresc aici
    pt ca un lucrul e destul de clar: nu s-a facut nimic pana in momentul de fata, dc s-ar face de acum inainte ? mai degraba legalizati magazinele de vise , decat sa promovati niste tinere talente ( si asta ma refer cam in orice domeniu ) SA VA FIE RUSINE

  9. penicilina says:

    Sistemul medical este la pamant. Acest guvern incompetent trebuie sa plece.

  10. Coronitza says:

    E cam de plans, dar totusi si-au ales bine emisiunea, adica pe bune acum, se uita mai multa lume la Dansez pentru Tine decat la emisiuni medicale sau talk-showuri…au sanse mai multe sa-si gaseasca sponsori asa

Leave a comment