O noua sigla politica

Astazi s-au pus bazele Uniunii Social-Liberale, avand 2 co-presedinti, Crin Antonescu si Victor Ponta. Acordul, care se doreste a fi functional  vreo 10 ani,  isi propune, desigur, debarcarea lui Basescu si a tot neamului sau portocaliu de la carma tarii (ca sa folosesc un cliseu). Ramane de vazut daca vor avea mai mult succes ca in 2009. De remarcat si apreciat afirmatia lui Ponta referitoare la momentul decisiv pentru unirea formala a opozitiei si anume gestul lui Adrian Sobaru.

In aceste conditii, cine mai este alaturi de PDL? Conform sondajelor de toate culorile, nu foarte multi oameni. Poate doar o parte din presa dornica sa prinda, cat s-o mai putea, niste beneficii “guvernamentale”.

E de observat ca marele absent de la evenimentele de astazi a fost chiar initiatorul coagularii Opozitiei, Dan Voiculescu. Si asta ma face sa suspectez ca pregateste ceva. Dar CE oare?

14 Responses to O noua sigla politica

  1. penalty says:

    Uniunea social liberala reprezinta o alternativa viabila pentru a scoate tara din criza.

  2. Negativ says:

    sa pregateasca ceva EFICIENT, asta e important.

  3. Neica says:

    trebuie sa convinga prin orice mijloace minoritatile si UNPR, si sa promita UDMR pragul de 3% si cateva ministere. Sa promita…. si apoi – hai suspendare.

  4. Preciuous says:

    Banuiesc ca pregateste urmatoarea miscare si am incredere ca o sa-i si reuseasca, asa cum s-a intamplat si cu alianta, al carei artizan a fost.

  5. pelerinul says:

    Voiculescu are o gandire pozitiva. El calatoreste foarte mult, iar in momentul in care sta pe loc, continua sa exploreze noi teritorii de gandire, sa faca noi proiecte ambitioase si sa descopere noi cai de a-si exprima unicitatea.

  6. cocojambo says:

    desi au existat destui sceptici , alianta s-a format..deci sunt pusi serios pe treaba, ramane de vazut ce se va intampla

  7. Pingback: Pasul următor

  8. StockEx says:

    abia astept sa vad ce pregateste voiculescu….cu siguranta este ceva de calitate, profi

  9. penticostalul says:

    Ma gandesc ca poate fi vorba despre suspendarea piratului Basescu.

  10. cetateanul turmentat says:

    Voiculescu nu are nevoie sa apara la astfel de evenimente pentru ca astfel ar da apa la moara lui Base si a luptei sale contra “mogulilor care vor sa controleze tara”.
    pana nu vad un plan concret de redresare economica din partea acestui nou mutant politic refuz sa cred in el..si sa nu inceapa din nou cu cu fraze de genul Base si Boc sunt de vina..sau votati-ne pe noi si salariile vor creste cu 25% ..ca aceasta placa am tot auzit-o.
    in plus aceasta noua formatiune trebuie sa vina cu ceva nou..cu figuri noi curate..nu Crin chiulangiul cel mai fin sau Ponta
    eu daca as fi in locul lui Voiculescu m-as duce la Oxford, Harvard, Cambridge si i-as convinge pe romanii care studiaza acolo sa revina in tara..sunt tineri cu mentalitate vestica, adevarati profesionisti si carora daca le asiguri conditiile optime pot face mai mult decat tot ce au facut ultimele guverne in ultimii ani.

  11. Mai domnilor nu va-ti saturat de batut apa-n piua ? Calcule si procentaje, supozitii si ipoteze. Si in Romania este un dezastru total.

  12. sincer says:

    @emanuel….acest dezastru este opera lu traian basescu! tocmai d aceea trebuie suspendat.

Leave a comment