Toti cei carora Curtea Constitutionala si Traian Basescu le refuza drepturile salariale castigate in instanta, vor fi sprijiniti gratuit pentru a se adresa CEDO

Cel putin asa promite Dan Voiculescu, cel care a initiat si actiunea. Dar de unde a pornit totul?

Guvernul a dat o ordonanta prin care  amana plata drepturilor salariale pana in 2016. Ordonanta care anuleaza practic niste hotarari ale instantelor in care s-au castigat acele drepturi. Lucru care numai constitutional nu este. Ce zice Voiculescu?

“Curtea Europeana a Drepturilor Omului a hotarat constant ca “omisiunea autoritatilor de a executa intr-un termen rezonabil o hotarare definitiva poate antrena o incalcare a art. 6 alin. 1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, mai ales cand obligatia de a dispune executarea deciziei respective revine unei autoritati administrative” (Cauza Dorneanu impotriva Romaniei).

In aceste conditii, in colaborare cu Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), vom sprijini gratuit toate persoanele care doresc sa-si apere la CEDO drepturile ce le sunt incalcate de institutiile statului roman.

Persoanele interesate pot contacta specialistii FACIAS la numarul de telefon 021.335.01.48, pe e-mail la office@facias.org sau la sediul din Bucuresti, str.Garlei nr.1b. “

Din fericire, nu lucrez la stat, dar daca as lucra m-as baga la actiunea asta, decat sa ma lamentez nemultumit de pe margine.

Advertisements

5 Responses to Toti cei carora Curtea Constitutionala si Traian Basescu le refuza drepturile salariale castigate in instanta, vor fi sprijiniti gratuit pentru a se adresa CEDO

 1. aloma says:

  toti sunt curajosi de pe margine da nici unul nu face ceva sa incerce macar sa-si schimbe soarta

 2. pedro says:

  Cedo reprezinta singura solutie pentru a castiga drepturile salariale mai repede de anul 2016.

 3. Lora says:

  Apeland la CEDO, si le vor recupera dupa 2016,pana se judeca petitia. Dar este nevoie de o astfel de initiativa din partea celor pagubiti, pentru ca macar dau dovada ca pot lua atitudine atunci cand li se incalca drepturile.

 4. Bon voyage says:

  Hotararea Guvernului e fara precedent. E criza doar pentru populatie, nu si pentru politicienii puterii.

 5. danutz srl says:

  FACIAS isi tine promisiunile, boc nu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: