Din lumea nevertebratelor…ep. II

Pana la urma coloana vertebrala a lui Negrea s-a dovedit a fi, intr-adevar,  inexistenta. Marturie stau multiplele episoade ale povestii, difuzate de exponentul moralitatii portocalii, EVZ,  mai ceva ca in “Tanar si nelinistit”. Bine macar ca Negrea, desi nelinistit,  nu mai e chiar la prima tinerete – nu as mai fi putut tolera o aparitie indelungata a personajului.

Si uite asa aflam de pe inpolitics.ro ca mai noua moralitate a lui Negrea,  ii mai joaca  pana si lui feste, mai ales cand a incasat   lunar, pana la 31 martie ,  8200 lei pentru serviciile prestate de firma sa, Gershwin Media, care face , in fapt, obiectul contractului.

Nu intamplator, dupa asa zisul caz Negrea, rostogolit de presa si ong-urile portocalii, s-a implicat o institutie politica pe care o controleaza guvernul si presedintia – CNA. Care CNA,  din exces de zel, risca sa faca un abuz de putere, deoarece nu poate ancheta Antena3 pentru contracte incheiate intre alte doua firme, respectiv Intact Media Group si Gershwin Media S.R.L.. Ca sa nu mai precizam faptul ca la Anena 3, functia de senior editor NU EXISTA.

Conluzia este ca, asa cum a spus si Christian Mititelu, membru CNA, fost director BBC,  “CNA ar trebui sa-si foloseasca timpul pentru a analiza ceea ce apare pe ecran”. (L)

Advertisements

4 Responses to Din lumea nevertebratelor…ep. II

 1. pelerinul says:

  Negrea – un ziarist cumparat de dictatorul comunist turnator Basescu.

 2. silvestru says:

  E e evident ca CNA-ul si-a depasit de mult atributiile la fel cum este de evident faptul ca masinaria basesciana lucreaza impotriva mogulului fara incetare, prin orice mijloc posibil: CNA, jurnalisti, justitie etc…

 3. caro says:

  parca ar fi nuvelele lui negruzzi….

 4. Neica says:

  azi – negrea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: