Loteria Realitatea?

De la o vreme incoace, Realitatea baga sume uriase de bani in promovarea unei emisiuni, Bursa Pariurilor, care ofera intr-un mod foarte facil, prin diferite concursuri care consta in exprimarea de pareri politice, niste castiguri foarte mari, sute de milioane de lei, zeci de mii de euro, iar acum am ajuns pana la 100.000 euro, inclusiv un apartament. Interesant, avand in vedere ca este vorba de aceeasi Realitatea care are datorii de 1 milion de euro la bugetul consolidat. Ia sa citam dintr-un articol de acum cateva zile din Financiarul:

“Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)  a facut ieri cateva precizari privind poprirea conturilor bancare ale societatii Realitatea Media SA. „Societatea Realitatea Media SA inregistra la data de 28.02.2011 datorii catre bugetul general consolidat de peste 4 milioane de lei (aproximativ 1 milion de euro), ca urmare a neplatii impozitelor si taxelor, in principal a impozitelor cu retinere la sursa pentru salariatii sai, respectiv contributiile la asigurarile sociale, impozit pe venit, somaj si sanatate”, informeaza ANAF. Institutia precizeaza ca, pentru recuperarea acestor datorii, a introdus societatea Realitatea Media SA in procedura de executare silita, „urmatorul pas dupa somarea companiei fiind instituirea de poprire asupra conturilor bancare ale acesteia”. Referitor la afirmatia conducerii Realitatea Media SA potrivit careia „ANAF a  blocat conturile companiei desi exista un protocol de esalonare a datoriilor, care a fost ignorat dupa seria de emisiuni legate de activitatea ANAF”,  ANAF precizeaza ca un asemenea „protocol” nu putea fi incheiat, intrucat la aceasta data nu exista un act normativ care sa reglementeze posibilitatea legala de acordare a unei amanari sau esalonari la plata a obligatiilor restante ale oricarui agent economic.”

Interesant managementul lui Sebastian Ghita. De unde provin banii? De la Asesoft?

Advertisements

9 Responses to Loteria Realitatea?

 1. Negativ says:

  ghici????

 2. Neica says:

  a inceput si otevizarea definitiva a Realitatii…………………………….

 3. Prizee says:

  Poate ca si-au dat seama ca numai cu bani pot obtine o reactie a oamenilor. Poate ar trebui sa se gandeasca la asta si liderii sindicali..

 4. pepe90 says:

  De unde provin banii ? Este evident ca banii provin din afaceri ilegale.

 5. Prizee says:

  Asa cum de multe ori se practica si la Loteria Roman, castiga o anumita persoana care primeste un anumit procent pentru rolul de castigator, restul se intoarce sau nu in Loterie

 6. Neica says:

  loteria Realitatii insesi s-a numit de fapt 6 din Sebastian Ghita…

 7. Preciuous says:

  Ce am retinut eu din initiativa Realitatea este faptul ca romanilor doar banii le pot obtine o reactie.

 8. covrigi in coada says:

  banii provin din munca asidua a lu ghita…

 9. pedro says:

  Banii sunt dati de Vantu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: