Vremea baloanelor de sapun

Probabil unii mai stiti ca ieri la Inalta Curte a fost un nou termen in procesul lui Dan Voiculescu cu CNSAS, in cadrul caruia s-a amanat pronuntarea verdictului.

Treburile sunt insa destul de clare. Curtea de Apel a respins toate capetele de acuzare la adresa lui Voiculescu, cu exceptia aceluia conform caruia a comunicat directorului intreprinderii la care lucra, Vitrocim, ca un austriac il indemna sa fuga din tara. Chestia asta nu prea are legatura cu Securitatea, poate doar pentru unii justitiari zelosi care nici nu erau nascuti pe vremea aia.

One Response to Vremea baloanelor de sapun

  1. perroni says:

    Cateva informatii despre Traian Basescu
    Traian Basescu a fost racolat de Securitate in 1973, pe cand era elev al Institutului de Marina intocmindu-i-se dosarul personal nr. 3990/09-11-1973 Panala terminarea studiilor in 1976 a fost colaborator al lucratorilor din Directia a IV- a de Contrainformatii Militare. (A nu se confunda cu Directia a III-a de Contraspionaj!)
    In aceasta calitate elevul militar BASESCU TRAIAN avea obligatia sa informeze organele de Securitate despre modul in care se desfasurau activitatile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice atat in cadrul activitatilor specifice, cat si in particular.
    La terminarea studiilor, Directia a IV- a de Contrainformatii Militare a incetat legatura cu colaboratorul BASESCU TRAIAN , dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne, Departamentul Securitatii Statului, cu adresa nr. 00151392/29-09-1976.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: