Inceputul sfarsitului

La 7 ianuarie 2011, Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat definitiv suspendarea aplicarii hotararii de Guvern privind recalcularea pensiilor militare. Decizia a confirmat sentinta Curtii de Apel din Cluj pronuntata in septembrie 2010. Guvernul pur si simplu nu aplica aceasta hotarare a instantei supreme. Se intampla in aceeasi tara in care nu exista consecinte pentru fraudarea in direct a unui vot din partea presedintelui unei camere reprezentative a Parlamentului. Reactia Uniunii Europene?? Not yet. Poate misca ceva totusi Vadim.

Opozitie ca opozitie, dar cand ai impotriva ta armata, zilele iti sunt numarate pe bune.

Advertisements

6 Responses to Inceputul sfarsitului

 1. penticostalul says:

  Traim intr-o tara in care nimeni nu respecta nimic.

 2. cetateanul turmentat says:

  poate ca ar trebui ca toti cetatenii care primesc orice tip de condamnari sau pierd orice tip de proces, pur si simplu sa nu respecte decizia..daca EI pot..NOI de ce nu am putea:))
  pe acelasi temei hai sa desfiintam ministerul justitiei..si cu asta terminam si cu coruptia din justitie si rezolvam o bila neagra in fata UE plus ca mai scapamam de cateva mii de bugetari deci economii:))
  Anarhie..bine ai venit!

 3. perez says:

  Nu ne-a scazut nivelul de trai din cauza lui Vadim. Nu a facut nimeni greva foamei pentru nerespectarea legii si a sentintelor judecatoresti de catre Vadim. Nu s-a sinucis nimeni din cauza lui. Atunci de unde atata ura in toate comentariile din toate publicatiile impotriva lui Vadim ? Nu e o manipulare ordinara a bietilor romani ?

 4. Cocojambo says:

  ar trebui sa nu ne mai supunem nici noi regulilor impuse de ei, sa fie haos in tara sa vedem cine castiga 20 de mil de romani sau o adunatura de mafioti, hoti, incompetenti…noi trebuie sa luam atitudine ca atfle nu o ia nimeni pentru noi

 5. cometa93 says:

  imi place din ce in ce mai mult tara asta aflata la limita existentei, ca bine zice badea: traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

 6. Negativ says:

  Trebuie jucat extrem de corect ca Basescu sa fie invins. Nu conteaza cine voteaza, ci acei care numara voturile zicea un nene avizat – IV STALIN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: