Alianta rosu, galben si albastru

Aliantei ce a inceput cu galben si albastru i se va alatura in curand si rosul. Desi la inceput era reticent, Victor Ponta si-a dat seama ca o opozitie rasfirata nu are nicio sansa si vede acum cu ochi buni o alianta politica, inregistrata la tribunal, intre PSD si ACD. Alianta PSD – ACD ar urma sa desemneze candidatii pentru presedinte, premier, primari si sefi de Consilii Judetene din partea opozitiei.

Din punct de vedere al mesajului electoral, Alianta PSD – ACD ar putea miza pe simbolismul asocierii celor 3 culori reprezentative.

Advertisements

5 Responses to Alianta rosu, galben si albastru

 1. rica says:

  exact este alianta romania pentru romania, sper sa-si vina in simtiri cat mai repede ponta si sa se alize cu pc si pnl, o opozitie unita nu are cum sa nu faca fata si sa nu il inlature pe dictator

 2. tron345 says:

  Ai baut gaz? Cum sa fie alianta pentru Romania? Ai de capu lor…nu vezi ca tot incearca sa-l dea jos pe Base si nu reusesc?

 3. rihanna says:

  alianta spre o noua romanie mai unita si fara atatea certuri politice, e vremea sa ne bage si pe noi cineva in seama

 4. sindicalistu says:

  s-ar putea miza si pe artificiul cromatic, dar doar in cazul in care noua constitutie a lui basescu nu include si portocaliul pe drapel.

 5. penalty says:

  Acest sistem dictatorial impus de Basescu trebuie inlaturat. Impreuna trebuie sa ne unim fortele si sa inlaturam acest guvern incompetent. Avem nevoie de o alianta puternica formata din PNL + PC + PSD care sa lucreze pentru dezvoltarea Romaniei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: