De vazut de Sarbatori

Daca ar fi sa recomand un film de Sarbatori, pentru toate varstele, acesta ar fi cu siguranta “How the Grinch Stole Christmas”. Filmul are vreo 10 ani, dar interpretarea lui Jim Carrey merita revazuta.  Si coloana sonora reascultata.

Advertisements

12 Responses to De vazut de Sarbatori

 1. penticostalul says:

  Un film cu adevarat special ce il omisesem pana nu de curand ! Dupa ce l-am vazut, drept rasplata Jim Carrey a avut grija sa ma rasplateasca cu un chef nebun de ras.

 2. peluzar says:

  Am ras cu lacrimi la filmul asta. Jim Carrey e prea tare ! Chiar merita vazut. Îi dau nota 9.

 3. penalty says:

  Acest film a fost pura magie. Carrey este un maestru la comerţul său şi nimeni nu ar fi putut juca acest rol pentru perfectiune cum a facut-o. Nu a fost o mulţime de a se bucura atât pentru adulţi şi copii deopotrivă şi acest film este sigur de a deveni un clasic atemporal pentru toate să se bucure în anii următori.

 4. pestritu says:

  In fiecare iarna ma uit la filmul asta:D…Jim Carrey face minuni de fiecare data:D;Taylor Momsen joaca si ea destul de bine…mai ales toti acei omuleti si ce sa zic…o poveste frumoasa…10

 5. pedro says:

  Jim Carrey e fenomenal si te face sa razi pana nu mai poti…omul asta are talent cu carul, sa o tina tot asa. Clar merita vazut si revazut.

 6. stefanucu says:

  …traim un film de groaza…”cum a furat basescu Craciunul”

 7. stergios says:

  funny filmul…l-am vazut de cateva ori

 8. pelerinul says:

  Un film care merita a fi vizionat.

 9. penicilina says:

  Un film excelent ! Jim Carrey a jucat demential ! Am revazut filmul de n ori..si inca nu m-am saturat de el ! Nota 10…un clasic al Craciunului !

 10. pestisorul de aur says:

  Wow , extraordinar acest film, este unul la care se poate aplica hiperbola ,, a rade cu lacrimi ” . Vocea patrunzatoare si hotarata a lui Jim Carrey il face de neegalat in rolul ui Grinch. Nu ma asteptam sa rad asa de mult. Extraordinar de vazut in preajam sarbatorilor de iarna. Il recomand cu incredere.

 11. pepperoni says:

  Un film in stilul caracteristic Jim Carrey , cu strambaturi si tot tacamul,Fiind un film pentru copii sa zic ca grimasele si tipetele s-au potrivit .Cred ca a luat premiul Oscar datorita panicii ce exista in America , referitor la , hai sa zicem , rating tot mai scazut al sarbatorilor traditionale crestine, in speta ,Craciunul in favoarea altora tot crestine: ” Noaptea tuturor sfintilor ” , transformata in spectacol horror si botezata halloween.

 12. Premium says:

  Chiar il urmarisem pe 24!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: