O zvacnire a la “draga Stolo”

Frankenstein s-a hotarat sa iasa din starea de inertie politica si sa glasuiasca, nu  oriunde, ci in Parlamentul European. Subiectul e cat se poate de mioritic si are in  centru   Antena 3  si Realitatea,  a caror “campanie  vicioasă anti-Băsescu şi anti-Guvern  este un fapt incontestabil”    iar ca  apogeu al penibilului aduce ca dovada stenogramele traduse din dosarul Vantu – Nicolae Popa.  Partea proasta e ca “ieuropenii”  cum ar spune unul din cei pe care ii iubeste Udrea, il vor percepe nu ca europarlamentar PDL (ceea ce ar fi mai explicabil), ci ca reprezentant al Romaniei.


6 Responses to O zvacnire a la “draga Stolo”

 1. carpathos says:

  cel mai sanatos bolnav al romaniei sau cel mai bolnav dintre toti oamenii sanatosi? si acum regret ca a trebuit sa se retraga

 2. cabinetultrei says:

  mda, prietenul interlopilor din strehaia mai ridica din cand in cand doua degete ca sa iasa la tabla

 3. perroni says:

  Acest infractor ar trebui sa traduca pentru parlamentul european stenogramele din dosarul Alro – el fiind unul dintre “baietii destepti” care iau energie ieftina pentru a o revinde scump, asa cum i-a denumit presedintele in urma cu mai mult timp. Numai ca Stolojan este “cel mai destept baiat”.
  Fostul consilier de la Cotroceni a intervenit de mai multe ori in favoarea ALRO, proprietatea concernului rus MARCO Group. Inca din vara anului 2005, “draga Stolo” lupta aprig si facea tot felul de presiuni asupra ministrului Seres dar si asupra altor functionari din sistem, pentru ca societatea din Slatina sa primeasca energie electrica ieftina, de la companiile energetice nationale SN Nuclearelectrica si SC Hidroelectrica. Dovezile aflate in posesia ZIUA atesta, fara nici un dubiu, presiunile uriase pe care Stolojan le-a facut pentru rusii de la ALRO. Societate care a fuzionat cu Alprom, acolo unde si prietenul lui Basescu detine un pachet foarte profitabil de actiuni. Presiunile pe care le-a exercitat Stolojan asupra lui Codrut Seres au condus la favorizarea unei firme private in detrimentul statului si al contribuabilului.

 4. penticostalul says:

  Este revoltator ce se intampla. Presa nu reprezinta nici o vulnerabilitate. Vulnerabil este Stolojan si afacerile lui cu statul.
  In timp ce Basescu vorbea despre asa-zise grupuri de interese care ar influenta diverse decizii guvernamentale, de la Cotroceni Teodor Stolojan tragea sforile in favoarea ALRO Slatina. Actiuni pe care seful statului probabil ca le cunostea foarte bine. Mai mult, chiar rezolutia pusa de Basescu pe memoriul ALRO, prin care il atentiona pe ministrul Seres, este o dovada in plus, daca mai era nevoie, ca Stolojan avea acordul lui Basescu pentru a face trafic de influenta in favoarea rusilor de la Slatina.

 5. flash says:

  joaca dur pdl-ul, trebuie pusi la punct si-au cam luat-o in cap

 6. Vladish says:

  super, inca un om care ne face tara de rusine dupa momentul penibil cu sarkozy…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: